DOLAR 47,5316 0.03%
EURO 54,7521 -0.13%
ALTIN 6.195,950,33
BITCOIN 30362230.9%
İstanbul
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzon’da kahramanlar unutulmadı

Trabzon’da kahramanlar unutulmadı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e, Emir Yuşa Atıcı'nın annesi Asiye Atıcı'ya ve şehit Ferhat Gedik için Akçaabat Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici'ye Trabzonspor forması ve şampiyonluk kupası minyatürü hediye etti.

ABONE OL
Ağustos 12, 2023 10:20
Trabzon’da kahramanlar unutulmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, kahramanlar için maç önü tören düzenledi. Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Papara Park’ta karşılaştı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbü’e maç öncesinde forma hediye etti.

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Papara Park’ta karşılaştı.

Maç öncesinde Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ve yorgun mermi sonucu hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın annesi Asiye Atıcı bir araya geldi.

Emir Yuşa Atıcı’nın annesi Asiye Atıcı’ya ve şehit Ferhat Gedik için Akçaabat Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici’ye Trabzonspor forması ve şampiyonluk kupası minyatürü hediye edildi.

Stadyumda duygu dolu anlar yaşandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.