DOLAR 47,5648 0.05%
EURO 54,8040 0.07%
ALTIN 6.204,820,12
BITCOIN 30332520.9%
İstanbul
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den Kahramanmaraş’a konteyner kent

Fenerbahçe’den Kahramanmaraş’a konteyner kent

Fenerbahçe Kulübünün "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki depremzedeler için yaptırdığı 2 bin 300 konteynerin açılışı yapıldı.

ABONE OL
Temmuz 28, 2023 09:50
Fenerbahçe’den Kahramanmaraş’a konteyner kent
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Mahallesi’nde yapılan sosyal alanları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, çocukların ve depremzede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, açılışta yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş adına kıvanç duyduğunu belirterek, emeği geçen iş insanları ve Fenerbahçe Kulübüne teşekkür etti.

Coşkun, “2 bin 300 konteynerin kurulduğu umut kentin açılışı için bir aradayız. Ben bu kentin hayata geçirilmesinde, yapılmasında emeği geçen başta Koç Holding olmak üzere Fenerbahçe Kulübümüze ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da 6 Şubat depremlerinde çok büyük kayıplar verildiğini, tarifi zor bir acı ve toplumu sarsan büyük bir felaket yaşandığını hatırlatarak, deprem bölgesine ilk günden itibaren yardım ettiklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.