DOLAR 47,5316 0.03%
EURO 54,7521 -0.13%
ALTIN 6.195,950,33
BITCOIN 30362230.9%
İstanbul
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Depremzedelerin çıkarılma kararına soruşturma: 3 kişi görevden uzaklaştırıldı!
  • Times Of Turkey
  • Gündem
  • Depremzedelerin çıkarılma kararına soruşturma: 3 kişi görevden uzaklaştırıldı!

Depremzedelerin çıkarılma kararına soruşturma: 3 kişi görevden uzaklaştırıldı!

ABONE OL
Haziran 5, 2023 13:53
Depremzedelerin çıkarılma kararına soruşturma: 3 kişi görevden uzaklaştırıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 Genel Seçimleri’nden hemen sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin misafir ettiği depremzedeleri çıkarma kararına İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma sonucunda belediyede 3 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı İsa Karadağ’ın İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “’Konuyla ilgili müfettişler Tekirdağ’a geldi. Soruşturma devam ederken benim bir açıklama yapmam doğru olmaz. Soruşturmanın sonucunu bekleyelim her şey daha iyi olur. Şu anda soruşturmada ismi geçen isimler görevden alınmadılar. Bu isimler şu anda soruşturma devam edene kadar görevlerinden uzaklaştırıldılar o kadar ama geçici bir süre. Soruşturma sonucuna göre hareket edilecek. Şu anda soruşturma devam ederken bir açıklama yapmam doğru olmaz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.