Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana SayfaSporGalatasaray'ın Gündemindeki İsim: Luka Susic Kimdir?

Galatasaray’ın Gündemindeki İsim: Luka Susic Kimdir?

Galatasaray'ın orta saha için transfer gündeminde olan Hırvat oyuncu Luka Susic, futbolseverler tarafından merak ediliyor. 15 milyon Euroluk piyasa değeriyle dikkat çeken genç oyuncu, kariyerinde birçok başarıya imza atmış durumda. İşte, Luka Susic'in kariyeri ve başarıları...

 

Galatasaray’ın orta saha için transfer gündeminde olan Hırvat oyuncu Luka Susic, futbolseverler tarafından merak ediliyor. 15 milyon Euroluk piyasa değeriyle dikkat çeken genç oyuncu, kariyerinde birçok başarıya imza atmış durumda. İşte, Luka Susic’in kariyeri ve başarıları…

Luka Susic Kimdir?

Luka Susic, 8 Eylül 2002 tarihinde dünyaya geldi. 21 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu, merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında görev alabiliyor. Hırvatistan Milli Takımı’nın çeşitli yaş kategorilerinde forma giyen Susic, milli takım ile 11 maçta süre aldı.

Kulüp Başarıları

Susic, Avusturya’nın Salzburg ve Liefering takımlarında forma giydi. Kariyerinde 3 Avusturya şampiyonluğu ve 2 Avusturya Kupası kazandı. Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da 22 maçta 3 gol ve 8 asistlik performans sergileyen Susic, toplamda Bundesliga’da 82 maçta 12 gol ve 17 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ise kariyeri boyunca 22 maçta oynadı ve 2 gol attı.

Piyasa Değeri ve Transfer Durumu

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Luka Susic’in, Salzburg ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Etkili sol ayağı ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, Galatasaray’ın orta saha için düşündüğü önemli isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar