Cumartesi, Eylül 28, 2024
Ana SayfaMagazinDemet Şener ve İbrahim Kutluay Seneler Sonra Aynı Karede

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Seneler Sonra Aynı Karede

Eski manken Demet Şener ve milli basketbolcu İbrahim Kutluay, kızları İrem'in mezuniyet töreninde bir araya gelerek kameralara poz verdi. Altı yıl önce yollarını ayıran ikili, çocuklarının mutluluğu için birlikte poz verdi.

İrem’in Mezuniyet Töreni

Demet Şener ve İbrahim Kutluay, kızları İrem’in liseden mezun olması nedeniyle düzenlenen törende buluştu. Eski eşler, kızlarının mezuniyet töreninde kameralara poz verdi.

13 Yıllık Evlilik

1995 yılında Miss Turkey güzeli seçilen Demet Şener, 2005 yılında milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlenmişti. Çiftin, İrem ve Ömer isimlerinde iki çocuğu oldu. Ancak 2018 yılında olaylı bir şekilde boşanmışlardı.

Nafaka Anlaşmazlığı

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenen Demet Şener, nafaka anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu eski eşiyle aralarının nasıl olduğu sorusunu “Ne sulh, ne de kanlı bıçaklı. Ben de bilmiyorum hangi taraftayım, sanırım araftayım. Şu an karşılıklı iletişim yok ama İrem’in mezuniyeti var, mecbur bir araya geleceğiz. Keşke olmasa böyle ama yapacak bir şey yok,” şeklinde yanıtladı.

İlk Kez Aynı Karede

Altı yılın ardından ilk kez aynı karede yer alan İbrahim Kutluay, eski eşi ve çocuklarıyla çekilen fotoğrafı Instagram hikayelerinde paylaştı. Demet Şener de Kutluay’ın bu paylaşımını 1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabında yayınladı.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın kızları İrem’in mezuniyet töreninde birlikte poz vermeleri, eski eşlerin çocukları için bir araya geldiklerini gösterdi.

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar