Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana SayfaSporIcardi de 'mutlu son'un detayları!

Icardi de ‘mutlu son’un detayları!

Geçen sezon attığı 23 golle Süper Lig'e damga vuran ve Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Mauro Icardi'de mutlu sona ulaşıldı. Sarı-kırmızılı takım, PSG ile 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşırken, Arjantinli golcüye de 10 milyon euro maaş verecek.

Mauro Icardi ile anlaşmaya varan Galatasaray, PSG ile de bonservis konusunda anlaştı. Yıldız oyuncu önümüzdeki hafta sarı kırmızılılarla sözleşme imzalayacak.

10 MİLYON EURO KAZANACAK

Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Arjantinli golcü, sarı-kırmızılı takımdan yıllık 10 milyon euro kazanacak. Icardi’nin maaşının bir kısmını sponsorların karşılayacağı ifade ediliyor.

Sarı-kırmızılılar Arjantinli oyuncu için Fransız ekibine 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Mauro Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile görüşecek ve kampa katılma durumuna karar verecek.

Galatasaray’da geçen sezon 26 maçta süre bulan 30 yaşındaki golcü, 23 gol attı ve 8 asist yaptı.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur dün basın mensuplarına Mauro Icardi transferini bitirmek üzere olduklarını söylemişti.

Erden, “Icardi transferinde belli bir aşama kaydedildi. Bonservis olarak rakamlar çok yüksekti. PSG de Suudi Arabistan’dan yüksek bir teklif almıştı. Sonunda rakamı belli bir seviyeye düşürdüler.

Transferi bitirdik diyemeyiz ama bir noktaya geldik. Belli bir aşama kaydettik, bizim limitlerimize gelirse tamamlanacak. Çok iyi bir takım kuracağımıza herkes emin olsun. Çok büyük bir özveriyle yapılıyor bu işler.” demişti.

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar