Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana SayfaEğitimAÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları internette sorgulanıyor. Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavı online olarak yapıldı. Sınava giren AÖF öğrencilerin gözü Anadolu Üniversitesinden gelecek AÖF sınav sonuçları duyurusunda. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınavı sonuçları için geri sayım başladı. Yaklaşık on gün önce sona eren AÖF final sınavı, online olarak yapılmıştı. Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları genellikle 10-15 gün içinde duyuruluyor. AÖF sınav sonuçları, öğrenci girişi üzerinden ilan ediliyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sınavı 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde yapıldı. Online olarak yapılan final sınavı sonuçları AÖF tarafından daha duyurulmadı. Vize sınav sonuçları, sınav bitiminden 8 gün sonra açıklanmıştı. Buna göre AÖF final sınav sonuçları da hafta başında 19 Haziran’da açıklanabilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

AÖF sınav sonuçları, öğrenci girişi sayfasından kontrol edilebiliyor. E-devlet bağlantısı ya da öğrenci şifresi ile giriş yaptıktan sonra açılan sayfada “Not Görüntüleme” kısmına tıkladığınız zaman dönem için yapılan sınavlardan aldığınız notları görebilirsiniz.

AÖF YAZ OKULU DERS SEÇME NE ZAMAN?

AÖF Akademik takvime göre yaz okulu için ders seçme tarihleri; 3-7 Temmuz olarak açıklandı. Yaz okulu 3 Temmuz’da başlayacak, 19 Temmuz’da yapılacak yaz okulu sınavı ile sona erecek.

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar