Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaEğitimEgebil Aslan Kampüsü Yaz Kampında eğlenerek öğreniyorlar

Egebil Aslan Kampüsü Yaz Kampında eğlenerek öğreniyorlar

Egebil Aslan Yeni Nesil Kampüsünde yaz kampında eğlenerek öğreniyorlar
18 Temmuz/19 Ağustos 2022 tarihleri aralığında, tüm kademelerde devam eden “Yaz Kampı” öğrencilere moral kaynağı oluyor.
Kampüsün tüm kademelerinde (Anaokulu/İlkokul/Ortaokul/Anadolu Lisesi/Fen Lisesi) organize edilen yaz okulu programıyla öğrencilerin eğlenerek dinlenmesi beraberinde akademik eğitimlerinde desteklenmeleri ve sosyal aktiviteler eşliğinde hoş vakit geçirmeleri sağlanıyor. Öğrencilerin akademik anlamda temel bilgi donanımlarının güçlendirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi aynı zamanda aktivitelerle sevdirerek günlük yaşam becerileriyle ilişkillendirmelerini sağlamayı amaçlayan, etkinlik temelli ‘Sevdiren ve Öğreten’ çerçeve programlar doğrultusunda düzenlenen yaz okulu tüm hızıyla devam ediyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Egebil Aslan Kampüsü Kurucu Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Davut Aslan, dünya da eğitim sisteminde yeni modellere geçildiğini, klasik sistemlerin müfredattan kaldırılarak “Anlayarak, eğlendirerek ve sevdirerek” öğretme moduna geçildiğini” soyledi.
Aslan şöyle devam etti.
“Yaz kampımızda tüm kademede yer alan öğrencilerimizin yaş ve ilgilerine uygun programlarımız yer almaktadır. Öğrencilerimizin dikkatine ve merakına hitap eden programlarımız hem öğrencilerimiz hem de aileleri tarafından ilgiyle karşılandı. Klasik ezbercilik yerine kalıcı öğrenmenin daha faydalı olacağı mutlak bir gerçekliktir. Bu bağlamda yaz kampımızın ögrencilerimizin yıl içerisinde başlayacak olan eğitim dönemine ciddi ve kalıcı bir hazırlık çalışması niteliği olacağını ümit ediyoruz”
Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar