Cumartesi, Ekim 12, 2024
Ana SayfaEğitimEgebil Aslan Okullarında görkemli 23 Nisan kutlaması

Egebil Aslan Okullarında görkemli 23 Nisan kutlaması

Egebil Aslan Yeni Nesil Okullarında 23 Nisan etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Egebil Aslan Koleji kampüsünde gerçekleşen kutlamalara öğrenciler , öğrenci velileri ve Aslan Koleji öğretmenleri katıldı.

Kutlama sebebiyle çeşitli etkinliklere yer verilen kutlama töreninde, minik öğrencilerin okuduğu şiirlerle duygulu anlar yaşandı.

Çocuklar tarafından icra edilen müzikal sunumlarla renklenen 23 Nisan Kutlamaları nda, Egebil Aslan Yeni Nesil Okulları kurucusu Davut Aslan, katılımcılara hitaben bir konuşma yaparak günün önemine dair bilgiler verdi

Gaziantep Egebil Aslan Yeni Nesil Kampüsü Kurucusu Davut Aslan konuşmasında şunlara yer verdi:

”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için heyecanla, gururla hazırlıklarımızı yaptık. Atatürk’ ün ‘“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir.

Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.  Ey çocuk, Sen geleceğime ışık, varlığıma umutsun” sözleri her zaman rehberimiz olacaktır. Çocuklarımız hem ışığınız ve hem de geleceğimizdir. Bu vesileyle Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun” Dedi.

Konuşmanın akabinde, okul  müdürlüklerince düzenlenen “mangala (Akıl/zeka oyunları), görsel sanatlar, müzik ve spor” dallarında birinci olan öğrencilere plaketleri verildi.

Kutlama töreni Öğrenciler ve velileriyle çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar