Pazartesi, Eylül 23, 2024
Ana SayfaEğitimŞehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu "Egebil Aslan Okullarında Öğrencilerle Buluştu"

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu “Egebil Aslan Okullarında Öğrencilerle Buluştu”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Egebil Aslan Yeni Nesil Okullarında Öğrencilerle buluştu

Egebil Aslan Yeni Nesil Okulları “Kariyer Semineri” kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu öğrencilerle buluşarak “Eğitim ve Kariyer” Konulu bir konuşma yaptı. Öğrencileri önemsediklerini ve bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:


”Gençleri önemsiyor, onlarla bir arada olmaya devam ediyoruz. İyi bir kariyer sahibi olmanın ön şartı iyi bir eğitimdir. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, eğitimin kalitesi ne kadar yüksek olursa, öğrencinin hayalleri de o kadar yüksek olur. Öğrenciler hayallerini gerçekleştirmek için çok çaba göstermelidir. Elbette bu gayretlerinin meyvesini alacaklardır. Şunu da eklemek isterim ki; İyi bir kariyer sahibi olmak tek başına yeterli değildir. Aynı zamanda iyi bir insan olarak milletimize, ülkemize ve vatanımıza faydalı bir insan olmakta en az eğitim başarısı kadar önemlidir.

Kariyer günleri kapsamında bugün öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Onların merak ettikleri soruları yanıtlamak, önerilerini dinlemek çok değerli ve keyifli.

Hizmet ve projelerimizle birlikte tecrübelerimizi aktardık. Gençlerimizle kariyer planlaması ve hayata dair çeşitli konularda hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Programa olan ilgilerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum Öğrencilerimize

dedi.

Konuşmasının ardından okul yöneticileri tarafından plaket verilen Fadıloğlu, Egebil Aslan Yeni Nesil Okulları yöneticilerine ve eğitimcilere teşekkür etti.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar