Salı, Eylül 24, 2024
Ana SayfaEğitimErzincan ve Kayseri Kitap Fuarıyla Buluştu

Erzincan ve Kayseri Kitap Fuarıyla Buluştu

Erzincan ilinin işgalinden kurtuluşunun 104. Yıldönumü münasebetiyle düzenlenen kültür sanat günleri etkinlikleri kapsamında Erzincan kitap fuarının 07-17 şubat tarihleri arasında açılışı yapıldı.

YAZAR SIDIKA NUR YILMAZ KİTAPLARINI İMZALADI

Simer yayinevi ailesi olarak her iki fuara katılım sağlayan Simer yayinevi Genel Yayın Yönetmeni Leyla mihrinaz Engin, Simer Yayinevi Koordinatörü Yaşar Adıyaman, Simer Yayinevi çocuk edebiyatı alanında kitabı bulunan Yazar Sıdıka Nur Yılmaz, Simer Yayinevinin polisiye kitaplarının yazarı Gürkan Karahan ve diğer kalem arkadaşları okurlara kitaplarını imzaladı.

KAYSERİ KİTAP FUARI 3 ARALIK’TA AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi, kütüphaneler şehri Kayseri’de, önceki yıllarda Türkiye’nin ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan ve alanında örnek gösterilen 4. Kitap Fuarı’nın kapılarını 3 Aralık Cuma günü saat 14.00’te açtı.
Kadim kent Kayseri’nin okuyan ve okutan kent olarak anılmasında büyük katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek kitap fuarları ile kitapseverleri, gerekse konser, sergi, tiyatro, spor gibi etkinlikler ile toplumun bütün kesimlerine hitap eden anlayışla gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini gösteriyor

MERHUM YAZAR, ŞAİR VE DÜŞÜNÜR SEZAİ KARAKOÇ ANISINA GERÇEKLEŞTİ

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç önderliğinde Büyükşehir Belediyesi, önceki yıllarda Türkiye’nin ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan, alanında örnek gösterilen ve merhum yazar

Birincisinde 582 bin, ikincisinde 672 bin ve üçüncüsünde de 798 bin kişi tarafından ziyaret edilen ve dördüncüsünde 1 milyonu aşkın ziyaretçinin geldiği 4. Kitap Fuarı, Dünya Ticaret Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla kapılarını kitapseverlere ve tüm İç Anadolu’ya açtı. Bu kapsamda kitap fuarında, 3 milyonu aşkın kitap, 200’ün üzerinde yayınevi ve 270’den fazla yazar okuyucular ile buluştu.

Yazar Sıdıka Nur Yılmaz

YAZAR SIDIKA NUR YILMAZ’DA KATILDI

Ziyaret saatleri 10.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılan fuarda, ayrıca Kayserili yazarlar için de stantlar açıldı. Ünlü yazar ve şairlerin katıldığı fuarda son zamanlarda yazdığı çocuk kitapları ile dikkatleri çeken Sıdıka Nur Yılmaz’da kitaplarını imzaladı.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar