Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaEğitimMarka Şehir Gaziantep "Dönüşüm"e Başlıyor

Marka Şehir Gaziantep “Dönüşüm”e Başlıyor

Dünyada ve Türkiye’de değişen öğrenci, veli kuşağı ve bununla birlikte değişmesi ve yenilenmesi gereken eğitim-öğretim hizmetleri fikrinden hareketle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek amacıyla yola çıkan ve Türkiye’de Yeni Nesil Eğitim’in kıvılcımı olan EGEBİL EĞİTİM GRUBU, yeni nesil veli ve öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış farklı bir okul konsepti olan DÖNÜŞÜM KOLEJLERİ markasını, DÖNÜŞÜM ASLAN KOLEJİ ile marka şehrimiz Gaziantep ile buluşturuyor.

33 yıldır eğitim-öğretim sektörünün her alanında emek veren EGEBİL Eğitim Grubu ve Dönüşüm Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Faruk TATAR düzenlenen lansman toplantısında şunları söyledi:

“Tartışmasız en değerli varlıklarımız, çocuklarımız ve bizlerin de kendi anne-babalarımızdan görüp öğrendiğimiz gibi, evlatları için her türlü fedakârlığı yapan ebeveyn olma kültürüne sahip bir milletiz.

Her anne- babanın tek isteği, ilerleyen yıllarda, hayatın içerisinde onları ayakları üzerinde duran, başarılı, mutlu bireyler olarak görmek.

DÖNÜŞÜM’Ü HAYATIN HER ALANINDA GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ!

Bizler evlatlarımızı büyütürken bir yandan da tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de hızlı bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu gözlemliyoruz. Çocuklarımız için daha rekabetçi bir gelecek, onları bekliyor. Meşhur lâfta söylendiği gibi: “Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.” Yaşanan süreç eğitimin hızlı bir şekilde değişmesi, dönüşmesi ve yepyeni tasarımların hayata geçirilmesi gerektiğini açık bir şekilde göstermiştir. Bu nedenle EGEBİL Kolejlerinden sonra veli ve öğrencinin farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılama noktasında DÖNÜŞÜM KOLEJLERİ tasarımını hayata geçiriyoruz.

GAZİANTEP, DÖNÜŞÜM’E HAZIR!

Hep ifade ettiğimiz gibi, bizler dünün eğitim-öğretim yöntemleri ile bugünün çocuklarını eğitmeye kalkarsak onların yarınlarından çalarız! Bu bağlamda biz yeni nesil veli ve öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ikinci okul markamız olan DÖNÜŞÜM KOLEJİ’ni, ülkemizin en önemli kültür mirasına sahip şehirlerimizden Gaziantep ile buluşturmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizimle güç birliği yaparak EGEBİL’den sonra DÖNÜŞÜM’ün de kadim şehrimiz Gaziantep ile buluşmasını sağlayan Değerli Kurucumuz Sn. Davut ASLAN’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

DÖNÜŞÜM KOLEJİ, Gaziantepli öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun.”

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar