Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaGündemGAGİKAD'DAN "Dünya Kadın Girişimciler Günü" Etkinliği

GAGİKAD’DAN “Dünya Kadın Girişimciler Günü” Etkinliği

Girişimci iş kadınları derneği (GAGİKAD), 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Gününde bir araya geldi. GAGİKAD Başkanı, Dr. Beril Özlem Leylek, “Kadın toplumun yarısıdır, Kadın Toplumun ekonomisini ayakta tutar” ifadelerini kullandı.

Tuğcan Otelde gerçekleşen Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği üyeleri Dünya Kadın Girişimciler günü sebebiyle toplandı. Kadın girişimcileri derneği kurulduğu günden itibaren destekleyen ve teşvik eden GAGİKAD, yeni projelerini masaya yatırdı.


“KADIN TOPLUMUN YARISIDIR”

Dernek üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan GAGİKAD Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek; “Kadın toplumun yarısıdır. Kadın yaşadığı toplumun ekonomisini ayakta tutar. Türkiye’de kadın çalışanların az olması ve çalışanların ise büyük bir çoğunluğunun işçi olarak çalışması toplumumuzda kadınlarımıza daha fazla sorumluluk yüklemektedir.” Dedi

“AMACIMIZ KADIN İSDİHDAMININ ARTMASI”


Leylek, Ülkemizde istihdamın artması kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla derneğimiz adına harika projelere imza atmaktan büyük gurur duyuyoruz. Dernek faaliyetlerinin ilerleyen yıllarda çok daha fazla çarpan etkisi olması temennisiyle girişimci kadınlara emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi. Dernek üyelerinin de söz aldığı toplantıda GAGİKAD’ın yeni yıl planlamaları konuşuldu. Öte yandan, toplu fotoğraf çekimi ardından görkemli program sona erdi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar