Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaGündemEn Az Başkan Değiştiren AK Parti Gaziantep Oldu

En Az Başkan Değiştiren AK Parti Gaziantep Oldu

AK PARTİ’DE 20 YILDA SADECE 3 DEĞİŞİKLİK

2001 yılında kurulan Ak Parti’nin Gaziantep kurucu il başkanlığını Ahmet Uzer yaparken ardından Ökkeş Eruslu ve son yedi yıldan buyana da Eyüp Özkeçeci’nin il başkanlığı halen devam ediyor. Muhalefet partilerinde neredeyse her üç beş ayda bir başkan değişikliği yaşanırken, AK Parti’de 20 yılda sadece 3 kez başkan değişikliği yapılması parti içindeki istikrar ve güven ortamının zindeliğine bağlanırken, halen AK Parti Gaziantep il başkanlığı görevini devam ettiren Eyüp Özkeçeci’nin bu başarıdaki katkısına dikkat çekiliyor.

GAZİANTEP’TE EN ÇOK İL BAŞKANI DEĞİŞTİREN CHP

CHP Gaziantep İl Başkanlığı son 10 yılda en çok il başkanı değiştiren partiler arasında olurken şu ana kadar Nöfel Küllük, Ali Peri, Hasan Öztürkmen, Nesrin Tuncel, Melih Meriç, Hayri Sucu, Lütfü Demir ve son olarakta atama yoluyla Neşet Uçar getirildi. Böylece Gaziantep CHP il başkanı değiştirmede rekor görünüyor.

MHP’DE LİSTEDE

MHP Gaziantep İl başkanlığını son 10 yılda CHP gibi en çok il başkanı değiştiren partiler arasında bulunurken, Tayfun Aygın, Mustafa Erzin, Mehmet Yıldırım, Mehmet Doğan, Muhittin Taşdoğan, Muzaffer Çelik ve 5 ay önce seçiler Cahit Çıkmaz’ın da görev yaptığı belirtildi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar