Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaGündemAbdulkadir Mercanoğlu ve Pınar Ada dünya evine girdi

Abdulkadir Mercanoğlu ve Pınar Ada dünya evine girdi

Abdulkadir ve Pınar bir ömür mutlu olmak için imzalarını attılar.

Gazeteci-Yazar Hamza Mercanoğlu’nun oğlu Abdülkadir Mercanoğlu ve Pınar Ada Gaziantep’te düzenlenen nikah töreninde imzalarını atarak hayat yolculuğunu birlikte sürdürmeye evet dediler.

Mercanoğlu ailesinin mutlu günü

 Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) Başkan Yardımcısı, Gazeteci-Yazar Hamza Mercanoğlu’nun oğlu Abdulkadir Mercanoğlu ve Pınar Ada Gaziantep’te sade bir nikah merasimiyle dünya evine girdiler.

TEKE VE YILMAZ ŞAHİTLİK YAPTI

Şehitkamil Nikah Salonunda gerçekleşen törende ailelerin akrabaları, Hamza Mercanoğlu’nun gazeteci dostları ve çiftin iş arkadaşları hazır bulundu.
İstanbul’da F1 Medya Ajansında Genel Müdür ve Dijital Medya Uzmanı olarak görev yapan Abdülkadir Mercanoğlu ve “Tekstil ve moda tasarımcısı” Pınar Ada’nın nikah şahitliklerini AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hasan Teke, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve İstanbul Kaf-dağ Derneği Başkanı Avukat Yusuf Taş yaptı.
Törende birer konuşma Hasan Teke ve Mehmet Yılmaz, yeni çifte bir ömür saadet temenni ederek mutluluk dilediler. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hamza Mercanoğlu’nu telefonla arayarak,
Yoğun çalışma trafiği ve toplantıları sebebiyle nikaha iştirak edemediğini belirterek üzüntüsünü dile getirdi ve çifte mutluluklar diledi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar