Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana SayfaGündemDoğan Cüceloğlu için cenaze töreni düzenlendi

Doğan Cüceloğlu için cenaze töreni düzenlendi

Salı günü evinde hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlanacak. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii’nde tören düzenlendi.

83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, geçen salı günüBeşiktaş’taki evinde hayatını kaybetmişti. Cüceloğlu için, bugün Beşiktaş’taki Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

EŞİ VE YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cüceloğlu’nun Türk Bayrağına sarılı tabutu, camiye getirildi. Eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi ve yakınları, Cüceloğlu’nun tabutu başında gözyaşı döktü. Ünlü yazarın cenazesi, kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Ünlü yazarın evinde ölü bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Doğan Cüceloğlu’nun ölüm nedeniyle ilgili ilk inceleme sonuçları netleşti. Yapılan incelemelerde Adli Tabip Cüceloğlu’nun Aort damarında yırtılma olduğunu ve buna bağlı olarak ölümünün gerçekleştiğini belirledi.

Öte yandan, olay yerine giden cumhuriyet savcısının Doğan Cüceloğlu’nu üzerine çarşaf örtülmüş ve yatar vaziyette bulduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan ilk açıklamada ise, “Müteveffada kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denilmişti.

EŞİNİN İFADESİ

Olay yerinde alınan ilk ifadelerde ise Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Cüceloğlu’nun, saat 13.30’da evden çıktığını, bilinen bir rahatsızlığı olmayan eşinin 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiğini anlatarak, temizlik görevlisine de güvendiklerini söylediği öğrenildi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar