Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaGündemAK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel:Amacımız toplumsal refahı daha da arttırmak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel:Amacımız toplumsal refahı daha da arttırmak

TBMM Genel Kurulu’nda, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin maddelerinin görüşmeleri tamamlandı.

TBMM’de 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin 6. Maddesi üzerinde söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, teklifin temel amacının, Türkiye ekonomisinin güçlenerek yoluna devam etmesini sağlamak olduğunu belirtti. Bütçenin, toplumun her ferdinin bütçesi olduğuna işaret eden Yüksel, 2023’e giderken planlanan bütün hedeflerin gerçekleştirildiğini kaydetti. Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Yüksel, “2021-2023 dönemi için öngörülen yıllık ortalama yüzde 5,3 ’lük büyüme hedefi ile ekonomide yeniden dengelenmeyi sağlamayı ve refah seviyemizi daha da artırmayı amaçlamaktayız” dedi.

“Toplumun refah seviyesini daha da arttıracağız”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında ve millete hizmet etme azmi ve kararlılığı içerisinde çalışmaların hız kesmeden devam edileceğini belirten Yüksel, “2021-2023 dönemi için öngörülen yıllık ortalama yüzde 5,3 ’lük büyüme hedefi ile ekonomide yeniden dengelenmeyi sağlamayı ve refah seviyemizi daha da artırmayı amaçlamaktayız” dedi.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Başlıklar